flag Судова влада України

18 грудня 2013 року у Микитівському районному суді м. Горлівки було проведено атестацію керівника аппарату суду та заступника керівника аппарату суду

20 грудня 2013, 10:07

Атестація державних службовців – є обов’язковою процедурою, що проводиться в державних органах один раз на три роки, з метою підвищення ефективності діяльності державних службовців та відповідальності за доручену справу, під час якої оцінюються результати роботи, ділові та професійні якості, виявлені працівниками при виконанні службових обов’язків, визначених типовими професійно-кваліфікаційними характеристиками посад і відображених у посадових інструкціях, що затверджуються керівниками державних органів відповідно до Закону України “Про державну службу” та інших нормативно-правових актів. У її процесі атестаційна комісія в межах установленої процедури виявляє ступінь відповідності працівника посаді, яку він обіймає.
Так 18 грудня 2013 року у Микитівському районному суді м. Горлівки було проведено атестацію керівника аппарату суду та заступника керівника аппарату суду.